Markeerlichten geleverd

4 juli 2024

Bij Eyes on Ukraine krijgen we regelmatig bijzondere verzoeken, maar dit keer was het wel heel speciaal. Onze helden aan het front hadden een dringende behoefte aan lichtmarkeer stiften. Deze handige hulpmiddelen helpen hen de weg terug te vinden in het donker en laten ook anderen hun spoor volgen. De stiften werken heel eenvoudig: je breekt ze en ze geven direct licht.

Het verzoek kwam binnen als een noodkreet. Geen tijd voor bureaucratische rompslomp, we moesten snel handelen. Dankzij onze fantastische vrijwilligers en een soepele organisatie konden we meteen in actie komen. Binnen een mum van tijd waren de stiften geleverd.

En zo kon het gebeuren dat, zodra de nacht viel, onze helden een veilig pad hadden om te volgen. Soms zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Bij Eyes on Ukraine zijn we er trots op dat we altijd klaarstaan om snel en efficiënt hulp te bieden, hoe bijzonder het verzoek ook is.

Steun Eyes on Ukraine, steun Oekraine.

.

.

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator