Goede tweedehandse aggregaten

5 juli 2024

In de afgelopen maanden zijn de laffe aanvallen van Rusland op de civiele elektrische infrastructuur in Oekraïne toegenomen. Onophoudelijk slaan raketten in op energiecentrales en elektriciteitsnetwerken, waardoor miljoenen mensen zonder stroom komen te zitten.

Aan het front is de situatie al niet veel beter. Soldaten vechten niet alleen tegen de vijand, maar ook tegen de duisternis. Generators zijn een noodzakelijk goed geworden, net zoals in de eerste winter van de oorlog, toen de Russen de Oekraïense bevolking probeerden uit te putten. Eyes on Ukraine heeft de noodzaak herkend en is opnieuw begonnen met het kopen van goede tweedehands generators om de elektriciteitsnood te lenigen. Deze generators worden naar de plekken gestuurd waar ze het meest nodig zijn, zowel aan het front als in de steden en dorpen die het zwaarst getroffen zijn.

Heeft u een goed werkende generator thuis staan die u niet meer nodig heeft? Neem dan alstublieft contact met ons op. Uw hulp kan het verschil maken tussen leven en dood. Samen kunnen we Oekraïne door deze moeilijke tijden helpen.

Doneer voor elektriciteit!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator