Wat doen wij?

Wat doen wij?

Eyes on Ukraine

Eyes on Ukraine is een non-profit organisatie die zich inzet voor het monitoren en verbeteren van de situatie in Oekraïne door middel van drones en andere hulpmiddelen. Met behulp van drones kunnen zij de situatie van bovenaf observeren en eventuele problemen signaleren. Dit kunnen bijvoorbeeld grensoverschrijdingen zijn, of het observeren van vijandige militaire activiteiten in de regio, of speciaal voor het ontmijnen van het land.

De meeste goederen gaan naar onze vaste afnemer KOLO-Fly, zij hebben ook een school voor dronepiloten. Daarbij zorgen wij altijd dat we de juiste exportdocumenten hebben, zodat de goederen soepel de grens vanuit Polen overgaan. Daarnaast proberen wij zo weinig mogelijk ‘dual use’ goederen te leveren, om mogelijke sancties voor onze donateurs te vermijden

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met het vinden van publiciteit en sponsors voor onze organisatie. We geloven dat deze extra ondersteuning ons in staat zal stellen om nog meer mensen te bereiken en onze missie te versterken.

Als u interesse heeft om ons te helpen, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We kijken er naar uit om van u te horen!

Doneer een drone

We hebben uw hulp nodig om drones te doneren aan Oekraïne. Deze drones zullen helpen bij het detecteren van vijandelijke troepen en het beschermen van burgers in conflictgebieden. Elke donatie, groot of klein, zal het verschil maken en helpen om deze belangrijke technologie beschikbaar te stellen. Overweeg om te doneren en help ons bij het verbeteren van de veiligheid in Oekraïne.

Doneer een medkit

We vragen om uw steun om medkits te doneren aan Oekraïne. Deze medkits zullen worden gebruikt om levens te redden en medische zorg te bieden aan degenen die getroffen zijn door geweld en conflict. Jouw donatie, hoe klein ook, zal het verschil maken en helpen om deze belangrijke medische benodigdheden beschikbaar te stellen. Overweeg om te doneren en help ons bij het verbeteren van de gezondheidszorg in Oekraïne.

Doneer een generator

Door de recente stroomstoringen hebben veel mensen in Oekraïne geen toegang tot elektriciteit, wat een enorme impact heeft op hun dagelijks leven. Met uw donaties kunnen we deze mensen helpen door ze te voorzien van generators, waardoor ze weer toegang hebben tot elektriciteit en hun dagelijks leven weer kunnen oppakken. Uw donaties maken een verschil en zijn zeer gewaardeerd. Help ons alstublieft om deze mensen te helpen door te doneren aan ons goede doel.

Doneer een terreinauto

Terreinauto’s zijn nodig om vluchtelingen en gewonden te kunnen afvoeren. Door de onrust in het land zijn er veel mensen die gedwongen zijn om hun huis en haard achter te laten en op zoek te gaan naar veiligheid. Daarnaast is er ook sprake van geweld en conflict, waardoor er regelmatig gewonden vallen die snel medische hulp nodig hebben.

Tweedehands spullen doneren

Wij accepteren allerlei soorten tweedehands spullen, waaronder auto’s, drones en generatoren. Als u geïnteresseerd bent in het doneren van een SUV-terreinwagen, dan vragen wij u om er rekening mee te houden dat de auto 4 wiel aangedreven moet zijn en bij voorkeur een handschakeling en Diesel heeft. Als u een drone wilt doneren, neem dan contact op met ons via drone@eyesonukraine.eu en vermeld daarbij de staat van de drone en andere relevante informatie.

Maandelijks doneren

Als u maandelijks doneert aan Eyes on Ukraine, kunt u helpen bij het ondersteunen van belangrijke projecten en programma’s die de levens van mensen in het land verbeteren. Dit kan onder meer het bieden van medische zorg, voedselhulp, onderwijs en andere essentiële diensten omvatten. Uw donatie kan een verschil maken voor degenen die het meest in nood zijn en een positieve impact hebben op gemeenschappen in heel Oekraïne.