Russen geven ook niet om het leven van hun eigen soldaten

2 juli 2024

Tyfus en cholera verspreiden zich actief onder de Russische bezetters in Oekraïne, aldus Bild.

Volgens Julian Röpke, een expert op het gebied van open data-analyse van de publicatie, melden bronnen sterfgevallen in het bezette deel van de regio Cherson, en neemt het aantal gevallen toe.

Hij merkt op dat elke Russische soldaat 18 liter water krijgt voor 14 dagen, verpakt in plastic flessen. De bevelhebbers van de bezetters zijn geïnstrueerd om hun troepen dagelijks minstens 1,5 liter te geven, maar dan is het water na vier dagen op. Hierdoor drinken de Russische soldaten uit dorst vervuild water uit rivieren en putten, dat ze alleen met doeken filteren, wat leidt tot besmetting met tyfus en cholera.

In een van de video’s die online verschenen, zegt een bezetter dat zijn kameraden zich overgeven vanwege dorst, en dat er al drie dagen geen water of voedsel was. In reactie hierop beweert Rospropaganda dat cholera zogenaamd niet in deze gebieden voorkwam en al 20 jaar niet heeft bestaan.

De roekeloze Russen, die niet om mensen geven, laten ook hun eigen soldaten sterven aan ziektes omdat ze slecht voor hen zorgen. Het enige voordeel voor ons is dat Putin de oorlog eerder verliest.

Laten we de wrede Russische dictator stoppen!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator