Appartementencomplex in Dnipro geraakt

1 juli 2024

Of Rusland nu bewust appartementencomplexen aanvalt, of dat hun wapens zo onnauwkeurig zijn, ze blijven verantwoordelijk voor het civiele leed dat ze in Oekraïne veroorzaken. Onlangs was het weer raak in de stad Dnipro, waar we zelf op slechts 2 kilometer afstand verbleven (zie foto). Bij een Russische raketaanval op een negen verdiepingen tellend woonblok in deze centraal gelegen stad is minstens één persoon om het leven gekomen. Twaalf mensen raakten gewond, waaronder een baby van zeven maanden. De vier bovenste verdiepingen van het gebouw stortten als gevolg van de aanval in. Steun de helden die de tiran proberen te stoppen.

Steun Oekraine!

.

.

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator