Genocide door Rusland

30 juni 2024

Je hoort er weinig over, maar Rusland voert genocide uit op het Oekraïense volk. Hier een opsomming van Ruslands volkenmoorddaden:

Rusland creëert een vijandbeeld van Oekraïne en ontmenselijken Oekraïners. Ze bereiden de Russen voor om genocide te plegen door haat en valse informatie te verspreiden. Het bestaan van Oekraïne wordt ontkend, en een van de meest wrede beweringen is dat ze Oekraïne beschuldigen van genocide misdaden die ze zelf plegen.

Hieronder een rijtje van de genocidale daden van Rusland:

Massa moorden: Russische troepen voeren systematische massamoorden uit op onschuldige Oekraïense burgers. Hele wijken worden weggevaagd in hun wrede campagne.

Verkrachting: Seksueel geweld wordt gebruikt als wapen om de Oekraïense bevolking te terroriseren en te vernederen.

Bewuste aanvallen op humanitaire schuilplaatsen en routes: Schuilplaatsen en evacuatiecorridors, die bedoeld zijn om burgers te beschermen en een veilige uitweg te bieden, worden doelbewust aangevallen om maximale angst en chaos te zaaien.

Bombardementen op woonwijken: Rusland bombardeert woonwijken, waardoor talloze burgerslachtoffers vallen.

Vernietiging van vitale levensbehoeften: Russische aanvallen richten zich op voedselvoorraden, watervoorzieningen en elektriciteitsnetwerken om de bevolking uit te hongeren en uit te putten.

Aanvallen op ziekenhuizen en gezondheidsvoorzieningen: Medische faciliteiten worden niet gespaard; ziekenhuizen en gezondheidscentra worden vernietigd, waardoor de toegang tot zorg voor de gewonden en zieken drastisch wordt beperkt.

Ontvoering van Oekraïense kinderen: Kinderen worden uit hun gezinnen gerukt en naar Rusland gebracht, waar hun identiteit wordt uitgewist.

Moord op leiders en activisten: Oekraïense leiders en activisten, degenen die hun gemeenschap proberen te beschermen en te leiden, worden doelgericht vermoord om het moreel te breken en verzet te ondermijnen.

Dit is de harde realiteit van Rusland’s volkenmoordgedrag. Het is van cruciaal belang dat we de helden steunen die deze tirannie proberen te stoppen.

Doneer voor een rechtvaardige wereld!

.

.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator