Achter de frontlinie

29 juni 2024

Elke dag woedt de oorlog. Op het slagveld langs de frontlinie, maar ook ver daarbuiten. Oekraïne probeert Russische aanvoerlijnen af te snijden, olieopslag te vernietigen, bommenwerpers uit te schakelen, communicatiemiddelen te vernielen. Het lijkt onbegonnen werk, maar het Russische arsenaal is niet onuitputtelijk.

Oekraïense successen blijven in de Nederlandse media vaak buiten beeld. Eyes on Ukraine publiceert op onze website bijna dagelijks over wat er achter de frontlinie gebeurt. Want er gebeurt veel meer dan we in de media lezen.

Successen zijn belangrijk voor het moreel, van soldaat en burger. Ook voor ons geloof in de overwinning. Wij kunnen een steentje bijdragen. Elke bijdrage helpt.

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator