Genocide door Rusland

30 juni 2024

Je hoort er weinig over, maar Rusland voert genocide uit op het Oekraïense volk. Hier een opsomming van Ruslands volkenmoorddaden:

Rusland creëert een vijandbeeld van Oekraïne en ontmenselijken Oekraïners. Ze bereiden de Russen voor om genocide te plegen door haat en valse informatie te verspreiden. Het bestaan van Oekraïne wordt ontkend, en een van de meest wrede beweringen is dat ze Oekraïne beschuldigen van genocide misdaden die ze zelf plegen.

Hieronder een rijtje van de genocidale daden van Rusland:

Massa moorden: Russische troepen voeren systematische massamoorden uit op onschuldige Oekraïense burgers. Hele wijken worden weggevaagd in hun wrede campagne.

Verkrachting: Seksueel geweld wordt gebruikt als wapen om de Oekraïense bevolking te terroriseren en te vernederen.

Bewuste aanvallen op humanitaire schuilplaatsen en routes: Schuilplaatsen en evacuatiecorridors, die bedoeld zijn om burgers te beschermen en een veilige uitweg te bieden, worden doelbewust aangevallen om maximale angst en chaos te zaaien.

Bombardementen op woonwijken: Rusland bombardeert woonwijken, waardoor talloze burgerslachtoffers vallen.

Vernietiging van vitale levensbehoeften: Russische aanvallen richten zich op voedselvoorraden, watervoorzieningen en elektriciteitsnetwerken om de bevolking uit te hongeren en uit te putten.

Aanvallen op ziekenhuizen en gezondheidsvoorzieningen: Medische faciliteiten worden niet gespaard; ziekenhuizen en gezondheidscentra worden vernietigd, waardoor de toegang tot zorg voor de gewonden en zieken drastisch wordt beperkt.

Ontvoering van Oekraïense kinderen: Kinderen worden uit hun gezinnen gerukt en naar Rusland gebracht, waar hun identiteit wordt uitgewist.

Moord op leiders en activisten: Oekraïense leiders en activisten, degenen die hun gemeenschap proberen te beschermen en te leiden, worden doelgericht vermoord om het moreel te breken en verzet te ondermijnen.

Dit is de harde realiteit van Rusland’s volkenmoordgedrag. Het is van cruciaal belang dat we de helden steunen die deze tirannie proberen te stoppen.

Doneer voor een rechtvaardige wereld!

.

.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 3 juli 2024

    Deze DJI Mavic 3 drone hebben wij geleverd aan de inlichtingeneenheid van de 117e Brigade. Nu hebben ze twee uitstekende drones: Mavic 3 en Mavic 3 Thermal (zie de linkerfoto). We hebben ze een paar weken geleden de Mavic 3 thermal gestuurd. Nu kunnen deze verdedigers 24/7 verkenningen uitvoeren, met Mavic 3 overdag en Mavic [...]

  • 2 juli 2024

    Tyfus en cholera verspreiden zich actief onder de Russische bezetters in Oekraïne, aldus Bild. Volgens Julian Röpke, een expert op het gebied van open data-analyse van de publicatie, melden bronnen sterfgevallen in het bezette deel van de regio Cherson, en neemt het aantal gevallen toe. Hij merkt op dat elke Russische soldaat 18 liter water [...]

  • 1 juli 2024

    Of Rusland nu bewust appartementencomplexen aanvalt, of dat hun wapens zo onnauwkeurig zijn, ze blijven verantwoordelijk voor het civiele leed dat ze in Oekraïne veroorzaken. Onlangs was het weer raak in de stad Dnipro, waar we zelf op slechts 2 kilometer afstand verbleven (zie foto). Bij een Russische raketaanval op een negen verdiepingen tellend woonblok [...]