Hulpkonvooi in voorbereiding

25 juni 2024

De Stichting Eyes on Ukraine is in volle gang met de laatste voorbereidingen voor een cruciaal hulpkonvooi. Overal heerst een koortsachtige bedrijvigheid. Vrijwilligers zijn druk bezig met het laden van de vijf auto’s die straks volgestopt zullen zijn met hulpgoederen. Drie van deze voertuigen zijn gedoneerde Subaru Foresters, stevig en betrouwbaar, perfect voor de uitdagende wegen die ze zullen moeten trotseren.

De hulpgoederen zijn zorgvuldig geselecteerd. Vijf grote EcoFlow noodbatterijen worden ingeladen, klaar om levensreddende stroom te leveren. Zes grote dozen met medicijnen worden met zorg gestapeld, wetende hoe essentieel ze zullen zijn. Twintig dozen vol levensmiddelen worden nauwgezet verdeeld over de voertuigen, om ervoor te zorgen dat er niets ontbreekt.

Naast deze cruciale items worden er beschermingsmiddelen ter waarde van 2000 euro meegeleverd, onmisbaar voor de veiligheid van de ontvangers. Tot slot worden er vlaggen en cadeaus ingepakt, symbolen van waardering en solidariteit, bedoeld om de dappere Oekraïners te steunen in hun strijd voor vrijheid tegen het tirannieke Russische regime.

Als de zon ondergaat en de laatste doos is ingeladen, staan de auto’s klaar voor vertrek. De chauffeurs nemen plaats, omringd door vrijwilligers die nog een laatste controle uitvoeren. Het konvooi is klaar om te vertrekken, vastberaden om hulp te brengen aan de helden die het zo hard nodig hebben.

Strijd mee voor Vrijheid!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator