Poetin vernietigt de energie-infrastructuur van Oekraïne, wij herstellen deze weer!

24 juni 2024

5 generatoren en 2 power stations zijn onderweg naar Oekraïne!

 • 2 Ecoflows zeer goedkoop gekocht als refurbished units
 • 2 gedoneerde 2-taktgeneratoren op de tafel
 • 3 4-taktgeneratoren die voor een geweldige prijs aan ons zijn verkocht

 

 

 

Gerelateerde berichten

 • 21 juli 2024

  De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

 • 21 juli 2024

  Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

 • 20 juli 2024

  Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator