Dank donateurs: Daar gaat weer een EoU vrachtwagen met noodbatterijen

19 juni 2024

Onlangs zijn er talloze bombardementen geweest op de civiele stroomvoorziening, uitgevoerd door de meedogenloze vijand. Het land verkeert in duisternis, letterlijk en figuurlijk. Maar te midden van de schaduw zijn er helden, dappere mannen en vrouwen aan de frontlijn, en medici die vechten tegen de klok om levens te redden.

Deze helden vertrouwen op noodstroomaccu’s om de vitale systemen draaiende te houden. Zonder deze batterijen zouden operatietafels stilvallen, zouden communicatielijnen verstommen, en zou de hoop op redding vervagen. Elke accu is een levenslijn, een straal van licht.

De nood is hoog. Elke donatie brengt ons dichter bij vrede, bij een wereld waar geen familie hoeft te vrezen voor hun veiligheid, waar kinderen zonder angst kunnen slapen. Uw bijdrage kan het verschil maken tussen leven en dood.

Staat u met ons op voor vrijheid en democratie? Doneer nu, en help de helden en medici die vechten voor een beter morgen. Samen kunnen we de duisternis verdrijven en licht brengen in de harten van zij die het het meest nodig hebben.

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator