400 Russische soldaten omsingeld bij Charkiv

18 juni 2024

Na het mislukte misdadige Russische offensief bij Charkiv zijn nu 400 Russische soldaten omsingeld in een fabriek. De Oekraine geeft ze de kans om zich overtegeven. En geven ze de kans op een waardig krijgsgevangenschap itt de Russen die de gevangen Oekrainse militairen als beesten behandelen. Lees hier het bericht van de Oekrainse defensie:

Een boodschap om door te geven aan alle Russische soldaten of kanalen ❗️Russische soldaten worden omsingeld in de aggregaatfabriek in Vovchansk (nabij Charkiv) na een absoluut nutteloze operatie in de richting van Charkiv, waarbij zware verliezen werden geleden zonder hun doelen te bereiken. Al twee dagen proberen eenheden van de Russische strijdkrachten hun troepen bij de aggregaatfabriek te ontzetten, maar alle pogingen zijn mislukt. Het Russische garnizoen in de fabriek wordt voortdurend blootgesteld aan Oekraïense druk.  Nodig je wapenbroeders uit om zich over te geven en te leven. De Oekraïense kant garandeert dat de gevangenen met waardigheid worden behandeld en dat de gewonden medische zorg krijgen. Anders zullen vroeg of laat alle militairen in de fabriek omkomen! Voorkom onnodig lijden!

Steun Oekraine!

.

.

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator