Donateurs bedankt: EoU levert deze week weer 4 terreinwagens

17 juni 2024

In het door oorlog verscheurde Oekraïne is elke dag een strijd om te overleven. De verdedigers van Oekraïne vechten niet alleen voor hun land, maar ook voor hun levens en die van hun medeburgers. Cruciaal in deze strijd zijn de terreinwagens, onmisbare voertuigen die dienen voor distributie, beveiliging, transport van gewonden en nog zoveel meer.

Elke terreinwagen is een baken van hoop. Met hun robuuste bouw trotseren ze de zwaarste omstandigheden en bereiken ze de meest afgelegen gebieden. Ze brengen voedsel en medicijnen naar hen die het het hardst nodig hebben, en evacueren gewonden uit levensgevaarlijke situaties. Zonder deze voertuigen zouden vele levensreddende missies simpelweg onmogelijk zijn.

Maar deze onmisbare voertuigen staan voortdurend bloot aan het gevaar van vijandelijk vuur. Elke dag worden terreinwagens kapotgeschoten, een trieste herinnering aan de wreedheid van de oorlog. Toch is elke beschadigde of vernietigde wagen een schrale troost, want het betekent dat er op dat moment misschien een mensenleven is gered.

De behoefte aan meer terreinwagens is schrijnend. Elk voertuig kan het verschil maken tussen leven en dood. Ze zijn de ruggengraat van de logistieke en humanitaire inspanningen in een land dat vecht voor zijn bestaan. Zonder hen zou de hoop langzaam verdwijnen.

Doneert u mee voor een terreinauto

.

.

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator