Auto’s van Vrijheid

12 mei 2024

Gisteren heeft E.o.U weer 2 terrein auto’s naar de verdedigers van de Oekraïne kunnen sturen. Wij willen de donoren hier hartelijk voor bedanken. De laatste maanden hebben we veel auto’s voordelig kunnen inkopen en transporteren. Naastdat deze auto’s zeer gewild zijn , is het voor de helden bemoedigend om vanuit ngo,s materieel te krijgen. Regelmatig horen we dat dit hun harten verwarmd. Dat is iets wat we graag willen doen. Het vuur van vrijheid mag niet doven.

Doneer mee voor een terreinwagen

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]