Meer (4) autos voor de helden

2 mei 2024

Dankzij onze donoren heeft Eyes on Ukraine weer 4 autos richting de verdedigers van de Oekraine kunnen sturen (zie foto). Deze autos worden oa gebruikt voor het transporteren van voedsel en mensen in de frontregio’s van Oekraïne, waar de spanningen het hoogst zijn. De autos worden met zorg uitgekozen, zodat ze voldoen aan de wensen van de helden. Meestal zijn het autos met 4 wiel aandrijving. Eyes on Ukraine levert vaak 4×4 Subaru’s. Deze kunnen we voordelig inkopen en zijn gewild door de soldaten. Vaak worden er in de Oekraine nog banden met een grof profiel onder gezet.

We werken met een scherp oog voor effectiviteit, we zorgen ervoor dat elke cent maximaal impact heeft, waardoor we echt een verschil maken. Ook blijft er bij de stichting geen enkele euro aan de strijkstok hangen. Kosten worden gedragen door de vrijwilligers, zodat elke door u gedoneerde euro terecht komt waar die moet komen.

Help mee een terrein auto te kopen.

.

.

 

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]