Eyes on Ukraine: Samen menselijkheid beschermen

1 mei 2024

Te midden van de chaos en het tumult van onze tijd, koesteren we een visie van hoop en mededogen. Geloof dat de meest nobele daad die een mens kan verrichten, ligt in het streven naar vrede en menselijkheid. In onze missie naar waarheid en rechtvaardigheid, onthullen we de lessen van het verleden. De sovjetmethoden die zich nu aftekenen in de strijd van Oekraïne, vragen om noodzaak van verzet.

Te midden van de verwoesting en het lijden, willen we vastberaden de waarde van menselijkheid beschermen. We zien de hand van destabilisatie en verdeeldheid die wordt uitgestoken door Putin. In onze ogen weerspiegelt de Russische strategie niet de waarde van menselijk leven. Wij geloven in de kracht van solidariteit om de meedogenloze tiran te overwinnen. We roepen op tot actie, niet alleen voor degenen die lijden onder het juk van onderdrukking, maar voor de toekomst van een Europa dat gegrondvest is op vrijheid.

Met een vastberaden geest en een hart, weigeren we stil te blijven zitten. We zien de schaduwen van het verleden die zich opnieuw aftekenen, maar geloof dat door eenheid, de mensheid de kracht heeft om deze donkere tijd te verlichten.

Help mee!

.

.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]