Rusland verliest 38 artilleriesystemen in een dag

30 april 2024

In het holst van de nacht worden de mannen van het Russische leger geconfronteerd met de harde realiteit van oorlog. Ze marcheren voorwaarts, gedwongen door hun despoten. Maar terwijl ze vechten met wapens van vernietiging, verliest Rusland meer dan alleen manschappen en materieel; het verliest zijn ziel.

Volgens de laatste cijfers waren de verliezen ongekend hoog. In slechts één dag telde men 1.124 Russische slachtoffers, een triest record dat de tol van geweld en conflict illustreerde. 38 Artilleriesystemen werden vernietigd, gepantserde personeelsvoertuigen weggevaagd, en de teller van verwoesting blijft stijgen.

Het is een bittere waarheid die zelfs de meest fervente Russische nationalisten moesten erkennen: de prijs van oorlog is hoog, en Rusland betaalt de tol met zijn beste zonen en het kostbaar materieel. De Russische troepen, eens zo zelfverzekerd en onoverwinnelijk, worden geconfronteerd met hun eigen sterfelijkheid.

Inmiddels heeft Rusland een verbluffende 465.054 troepen verloren. Het is een bittere pil om te slikken. Rusland verdrinkt in een zee van bloed en tranen.  Men telt de lichamen van de gevallenen en rouwt om de verloren zielen, allemaal voor de hebzucht en macht van een man.

Help Putin te stoppen!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]