Eyes on Ukraine levert kettingzagen

24 april 2024

De helden aan de frontlinie worden niet alleen geconfronteerd met kogels en granaatscherven, maar ook met de wrede realiteit van een genadeloze vijand die elk stukje vrijheid wil verpletteren. De levering van Eyes on Ukraine, die kettingzagen brengt voor constructie van beschermingsshelters, is een belofte voor een veiligere toekomst voor degenen die hun leven riskeren voor vrijheid.

In de koude modder van de loopgraven werken de helden met een vastberadenheid die niet te breken is. Shelters, dug-outs en beschermende hutten worden opgetrokken als bastions van verzet tegen de titanische wreedheden van het Russische regime. Elke splinterhout en elke spijker is een daad van verzet, een statement van onverzettelijkheid.

De helden blijven vechten, niet alleen voor zichzelf, maar voor de hoop van elke natie. Ze staan als levende monumenten van moed, vastberaden om de tirannie te trotseren en gerechtigheid te herstellen.

Helpt u mee

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]