Eyes on Ukraine strijd voor een betere wereld

23 april 2024

Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit een brandend gevoel van onrecht. Met heroïsche moed en kracht omarmen wij onze missie: het snel beëindigen van Putin’s waanzinnige oorlog door ons te verzetten tegen zijn gruweldaden. Wij koesteren het geloof dat de leugens van Putin enkel kunnen worden gestuit door een krachtige tegenbeweging. Daarom reiken wij uit met humanitaire hulp aan de dappere verdedigers van Oekraïne.

We staan we in direct contact met de militaire commandanten van verschillende Oekraïense eenheden. Deze eenheden sturen ons verzoeken om donaties voor noodbatterijen, medische middelen, voertuigen, enz. We regelen de nodige juridische documenten om de spullen de Oekraïne binnen te krijgen. Ook doen ze verzoeken voor andere dringend benodigde uitrusting. Terreinwagens kopen we aan in Nederland, bij mensen waar we de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen krijgen. Nadat we de voertuigen hebben verkregen en ze hebben geladen met hulpmiddelen, brengen we ze naar Oekraïne en leveren we de uitrusting rechtstreeks af bij de militaire eenheden op verschillende locaties in heel Oekraïne.

Help mee!

.

.

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]