Beste nieuws van het jaar!

21 april 2024

De Amerikaanse verontwaardiging over de Iraanse aanval op Israël van vorige week heeft een verandering van standpunt veroorzaakt bij de Verenigde Staten.

Gisteren heeft het Huis van Afgevaardigden een hulppakket ter waarde van 61 miljard dollar voor Oekraïne goedgekeurd, waarvan het grootste deel bestemd is voor militair materieel.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft al een militair steunpakket voor Oekraïne klaarstaan dat in de komende week naar het land gestuurd wordt.

Dit uitgebreide pakket is ontworpen om Oekraïne gedurende een langere periode van steun te voorzien en zal niet in één keer worden verstuurd.

Meerdere bronnen melden aan The Washington Post dat het om een “massief” steunpakket gaat en dat een deel ervan al binnen een week in Oekraïne kan arriveren.

Steun ook de Oekraine!

.

.

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]