Duur Russische radarsysteem verwoest!

17 april 2024

Gisterenavond brachten Oekraïense geheime agenten een gedurfd plan ten uitvoer om het zoveelste peperdure radar systeem van de Russen te vernietigen. In het schemerdonker slopen ze naar het 100 miljoen kostende Nebo-U-complex in de regio Brjansk, vastberaden om een einde te maken aan de dreiging die uitging van deze Russische technologie.

Gewapend met zeven kamikaze-drones van het nieuwste type, gingen ze op een missie die dramatisch zou eindigen voor de radarinstallatie. Met een reeks luide knallen en explosies, transformeerden de drones het dure Nebo-U-complex in wat alleen kan worden omschreven als een enorme, rokende ravage. Terwijl de rook optrok, konden de agenten van de SBU de effecten van hun geslaagde missie zien . “Tja,” mompelde een van hen, “dat is wat je krijgt als je intelligentie met motivatie combineert!

Laten we Poetin stoppen!

.

.

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]