Stichting Eyes on Ukraine onderscheidt zich

16 april 2024

Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen van deze verdedigers cruciaal is om de opkomst van tirannie te weerstaan.

Met een onwankelbaar geloof in het belang van humaan ingrijpen, hebben we een netwerk van contacten opgebouwd binnen de strijdkrachten die zich verzetten tegen de wreedheden van een dictator. Hun missie is niet alleen om materiële steun te bieden, maar ook om een morele boodschap te sturen: Europa staat achter jullie.

In een tijd waarin de wereld vaak verdeeld is, is de eenheid van doel onder de medewerkers van Eyes on Ukraine inspirerend. Vanuit ons land werken we onvermoeibaar aan het coördineren van hulpacties, het verstrekken van benodigdheden en het bieden van training en ondersteuning aan degenen die aan het front staan.

Het verhaal van de stichting is er een van vastberadenheid in het licht van tegenspoed. We trotseerden bureaucratische hindernissen en logistieke uitdagingen om ervoor te zorgen dat degenen die hun leven riskeerden voor de vrijheid van anderen, weten dat ze niet alleen staan.

Terwijl de wereld soms aarzelt, blijf Eyes on Ukraine onvermoeibaar vechten voor de zaak. Niet in de schijnwerpers, maar vaak in de schaduw, gedreven door een diep gevoel van gerechtigheid en mededogen.

En hoewel de uitdagingen nog steeds groot zijn en de toekomst onzeker blijft, is één ding duidelijk: Stichting Eyes on Ukraine zal blijven vechten, blijven steunen en blijven geloven in de kracht van menselijkheid en solidariteit in de strijd tegen onderdrukking en tirannie.

Help mee!

.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 12 mei 2024

    Gisteren heeft E.o.U weer 2 terrein auto’s naar de verdedigers van de Oekraïne kunnen sturen. Wij willen de donoren hier hartelijk voor bedanken. De laatste maanden hebben we veel auto’s voordelig kunnen inkopen en transporteren. Naastdat deze auto’s zeer gewild zijn , is het voor de helden bemoedigend om vanuit ngo,s materieel te krijgen. Regelmatig [...]

  • 11 mei 2024

    De Russische president Vladimir Poetin heeft plannen gemaakt om enkele NAVO-landen, meer bepaald in het oosten van Europa, aan te vallen. Dat beweert het hoofd van de Poolse militaire contraspionage. Poetin zou “een mini-operatie tegen een van de Baltische staten” hebben voorbereid, zegt Jarosław Strozyk in een interview met de Poolse krant ‘Dziennik Gazeta Prawna’. [...]

  • 10 mei 2024

    Oekraïense aanvallen op Russische olieraffinaderijen leiden tot een daling (!) van de olieprijzen op de wereldmarkt, en minder inkomsten voor Poetin, schrijft gerenommeerd Amerikaans tijdschrift Foreignaffairs.com. De zorgen van Washington over de energiemarkten blijken misplaatst. De schokken beïnvloeden het vermogen van Rusland om ruwe olie om te zetten in brandstof, maar de export van ruwe [...]