Stichting Eyes on Ukraine onderscheidt zich

16 april 2024

Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen van deze verdedigers cruciaal is om de opkomst van tirannie te weerstaan.

Met een onwankelbaar geloof in het belang van humaan ingrijpen, hebben we een netwerk van contacten opgebouwd binnen de strijdkrachten die zich verzetten tegen de wreedheden van een dictator. Hun missie is niet alleen om materiële steun te bieden, maar ook om een morele boodschap te sturen: Europa staat achter jullie.

In een tijd waarin de wereld vaak verdeeld is, is de eenheid van doel onder de medewerkers van Eyes on Ukraine inspirerend. Vanuit ons land werken we onvermoeibaar aan het coördineren van hulpacties, het verstrekken van benodigdheden en het bieden van training en ondersteuning aan degenen die aan het front staan.

Het verhaal van de stichting is er een van vastberadenheid in het licht van tegenspoed. We trotseerden bureaucratische hindernissen en logistieke uitdagingen om ervoor te zorgen dat degenen die hun leven riskeerden voor de vrijheid van anderen, weten dat ze niet alleen staan.

Terwijl de wereld soms aarzelt, blijf Eyes on Ukraine onvermoeibaar vechten voor de zaak. Niet in de schijnwerpers, maar vaak in de schaduw, gedreven door een diep gevoel van gerechtigheid en mededogen.

En hoewel de uitdagingen nog steeds groot zijn en de toekomst onzeker blijft, is één ding duidelijk: Stichting Eyes on Ukraine zal blijven vechten, blijven steunen en blijven geloven in de kracht van menselijkheid en solidariteit in de strijd tegen onderdrukking en tirannie.

Help mee!

.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]