Dagelijks bloedbad: Rusland verliest 1.000 soldaten per dag

15 april 2024

In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste wat het kost terrein winnen voor hun geliefde leider.

Terwijl Putin zijn legers aanvuurt met retoriek over glorie en eer. Worden ze verpakt als sardientjes in roestige tanks en naar de vuurlinies gestuurd voor een paar vierkante meter aan grond.

Een anekdote van een soldaat: “Waarom vechten we eigenlijk?” vroeg Soldaat Vasily, aan Kapitein Igor terwijl hij zijn laarzen van modder ontdoet. “Wie weet, misschien wil Putin gewoon een beter uitzicht vanuit zijn datsja,” antwoordde Igor met een zucht.

De Britten onthulden cijfers die zelfs de meest verstokte optimist somber zouden maken. Het aantal Russische slachtoffers is astronomisch. Maar voor Putin is het slechts een cijfer op een rapport, ver verwijderd van de echte wereld waar zijn volk lijdt en sterft voor zijn grillen.

Help mee de tiran te stoppen!

.

.

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]