Subaru 4×4, Suzuki terreinwagen en MB bestelbus voor de helden

18 april 2024

Met uw vrijgevigheid voorziet Eyes on Ukraine vandaag opnieuw de helden van het front van auto’s, dankzij uw gulle donaties. Hartelijk dank daarvoor. Ons doel blijft onveranderd: het stoppen van Putin door de Oekrainse strijdkrachten te voorzien van betrouwbaar wegtransport.

Aan de frontlinie redden deze voertuigen levens. Ze zijn onmisbaar voor verkenningsmissies, het leveren van goederen en het evacueren van gewonden. In het ruige terrein en onder voortdurend vijandelijk vuur is de levensduur van frontlinievoertuigen beperkt. Een overvloed aan auto’s is daarom dringend nodig!

In het aangezicht van uitdagingen en gevaren staan de helden op. Vrijwilligers, soldaten en burgers bundelen hun krachten, werken dag en nacht, en trotseren alle obstakels om de nodige steun te bieden. Hun toewijding en moed zijn een bron van inspiratie voor anderen.

Ondanks alle ontberingen blijven ze standvastig, vastbesloten om te strijden voor een betere toekomst. Want in de harten van deze helden brandt een vuur dat nooit zal doven – een vuur van hoop, vastberadenheid en vrijheid.

Sluit u aan bij de strijd!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]