Auto’s voor onze helden

10 april 2024

Eyes on Ukraine verzorgd weer autos voor de helden van door uw gedoneerde gelden. Hartelijk dank hiervoor. Het doel: de Overwinning van Oekraïne dichterbij brengen door de strijdkrachten te voorzien van betrouwbaar en duurzaam wegtransport.

De auto aan het front redt levens. Voertuigen zijn essentieel voor verkenningsmissies, het bezorgen van goederen en de evacuatie van gewonden. In ruig terrein en onder constante beschietingen is de levensduur van frontlinievoertuigen kort. Er is een overvloed aan auto’s nodig!

Te midden van de uitdagingen en gevaren staan helden op. Vrijwilligers, soldaten en burgers bundelen hun krachten, werken dag en nacht, en trotseren alle obstakels om de benodigde hulp te leveren. Hun toewijding en moed inspireren anderen, en hun inzet brengt hoop in duistere tijden.

Ondanks de ontberingen blijven ze standvastig, vastbesloten om te vechten voor een betere toekomst. Want in de harten van deze helden brandt een vuur dat niet gedoofd kan worden – een vuur van hoop, vastberadenheid en vrijheid.

Strijd mee!

.

.

 

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]