Minstens zes Russische jets vernietigd

8 april 2024

Oekraïne vuurde afgelopen week  meer dan 90 drones af in een van grootste luchtaanvallen sinds begin oorlog:

Zoals wij het ons voorstellen: Het was een typische dag op de Russische luchtmachtbasis van Morozovsk. De zon scheen, de vogels floten en de piloten waren druk bezig met het poetsen van hun geliefde Su-34 bommenwerpers. Maar wat ze niet wisten, was dat er een verrassing in de lucht hing.

Terwijl de Russische piloten zich in hun uniformen hesen en stoer rondliepen, verzamelde het Oekraïense leger zich voor een buitengewone missie. Samen met de veiligheidsdienst SBOe smeedden ze een meesterlijk plan. Op een geheime locatie, ergens in de buurt van Kiev, waren teams van techneuten bezig met het lanceren van een indrukwekkend arsenaal aan drones. Deze drones waren niet zomaar de standaard exemplaren, nee, ze waren geprogrammeerd voor een precisieaanval.

Terwijl de Russen zich tegoed deden aan hun lunch, vlogen de drones onopgemerkt richting Morozovsk. En daar begon het spektakel. De Su-34’s, trots gepositioneerd langs de landingsbaan, werden plotseling het doelwit van een dans van technologie. Een voor een werden de Russische toestellen verwoest.

Toen de Russen eindelijk doorhadden wat er aan de hand was, was het al te laat. Ze waren slachtoffer geworden van de meest ongewone luchtaanval ooit uitgevoerd. En terwijl Moskou in verwarring achterbleef, haalde ze in Oekraine de champagne tevoorschijn.

Laten we Poetin een lesje leren. Help Mee!

.

.

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]