Stichting Eyes on Ukraine onderscheidt zich

9 april 2024

Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen van deze verdedigers cruciaal is om de opkomst van tirannie te weerstaan.

Met een onwankelbaar geloof in het belang van humaan ingrijpen, hebben we een netwerk van contacten opgebouwd binnen de strijdkrachten die zich verzetten tegen de wreedheden van een dictator. Hun missie is niet alleen om materiële steun te bieden, maar ook om een morele boodschap te sturen: Europa staat achter jullie.

In een tijd waarin de wereld vaak verdeeld is, is de eenheid van doel onder de medewerkers van Eyes on Ukraine inspirerend. Vanuit ons land werken we onvermoeibaar aan het coördineren van hulpacties, het verstrekken van benodigdheden en het bieden van training en ondersteuning aan degenen die aan het front staan.

Het verhaal van de stichting is er een van vastberadenheid in het licht van tegenspoed. We trotseerden bureaucratische hindernissen en logistieke uitdagingen om ervoor te zorgen dat degenen die hun leven riskeerden voor de vrijheid van anderen, weten dat ze niet alleen staan.

Terwijl de wereld soms aarzelt, blijf Eyes on Ukraine onvermoeibaar vechten voor de zaak. Niet in de schijnwerpers, maar vaak in de schaduw, gedreven door een diep gevoel van gerechtigheid en mededogen.

En hoewel de uitdagingen nog steeds groot zijn en de toekomst onzeker blijft, is één ding duidelijk: Stichting Eyes on Ukraine zal blijven vechten, blijven steunen en blijven geloven in de kracht van menselijkheid en solidariteit in de strijd tegen onderdrukking en tirannie.

Help mee!

.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow