Stichting Eyes on Ukraine onderscheidt zich

16 april 2024

Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen van deze verdedigers cruciaal is om de opkomst van tirannie te weerstaan.

Met een onwankelbaar geloof in het belang van humaan ingrijpen, hebben we een netwerk van contacten opgebouwd binnen de strijdkrachten die zich verzetten tegen de wreedheden van een dictator. Hun missie is niet alleen om materiële steun te bieden, maar ook om een morele boodschap te sturen: Europa staat achter jullie.

In een tijd waarin de wereld vaak verdeeld is, is de eenheid van doel onder de medewerkers van Eyes on Ukraine inspirerend. Vanuit ons land werken we onvermoeibaar aan het coördineren van hulpacties, het verstrekken van benodigdheden en het bieden van training en ondersteuning aan degenen die aan het front staan.

Het verhaal van de stichting is er een van vastberadenheid in het licht van tegenspoed. We trotseerden bureaucratische hindernissen en logistieke uitdagingen om ervoor te zorgen dat degenen die hun leven riskeerden voor de vrijheid van anderen, weten dat ze niet alleen staan.

Terwijl de wereld soms aarzelt, blijf Eyes on Ukraine onvermoeibaar vechten voor de zaak. Niet in de schijnwerpers, maar vaak in de schaduw, gedreven door een diep gevoel van gerechtigheid en mededogen.

En hoewel de uitdagingen nog steeds groot zijn en de toekomst onzeker blijft, is één ding duidelijk: Stichting Eyes on Ukraine zal blijven vechten, blijven steunen en blijven geloven in de kracht van menselijkheid en solidariteit in de strijd tegen onderdrukking en tirannie.

Help mee!

.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 26 juli 2024

    Deze DJI Mavic 3 Enterprise klaar om te worden verzonden naar Oekraïne. Deze drone Het zal worden gebruikt om landmijnen en niet-geëxplodeerde munitie die aan de oppervlakte liggen op te sporen met behulp van Artificial Intelligence. Bijzonder aan deze drone is dat deze iedere 0.8 seconden een foto maakt en daardoor razendsnel een terrein in [...]

  • 26 juli 2024

    Oekraïne ontvangt deze zomer 14 opgeknapte Leopard 2A4 tanks uit Nederland en Denemarken, maakte de Nederlandse minister van Defensie Ruben Brekelmans donderdag bekend. De twee NAVO-landen zeiden afgelopen april dat ze de tanks van een derde partij zouden kopen en ze zouden opknappen voordat ze naar Oekraïne zouden sturen. Brekelmans zei dat de gevechtstanks zijn [...]

  • 25 juli 2024

    Schilder Leo Klootwijk heeft het kunstwerk "Hoop" gemaakt van 50 Oekrainse kindertekeningen. Jonge kinderen uit Dnipro van rond de 10 jaar waarvan de vaders vechten tegen de Russische indringers hebben deze tekeningen gemaakt, in de hoop aandacht te krijgen voor hun en onze helden. De tekeningen met het thema Oekraine zijn letterlijk verwerkt in het [...]