Seat Alhambra voor medische evacuatie

8 maart 2024

Medici kregen een evacuatieauto ⛑️🚑

De Seat Alhambra-auto werd naar de medische evacuatie-eenheid gestuurd! In dit voertuig kunnen twee patiënten plat liggen, waardoor artsen levensreddende procedures kunnen uitvoeren. Eyes on Ukraine wil de donor nogmaals hartelijk danken. De auto is al op transport naar Oekraine.

Samen naar de overwinning!
Slava Ukraini🇺🇦

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator