Poetin verliest straal en radarvliegtuigen

29 februari 2024

Poetin verliest aan de lopende band dure vliegtuigen. Tien van zijn geavanceerdste straaljagers in de afgelopen 10 dagen en afgelopen weekend weer een zeldzaam duur A50 radarvliegtuig. Hij heeft nog een paar radarvliegtuigen over, maar daarmee durft hij niet meer in de buurt van de Oekraine te vliegen.

We stellen ons Poetin in het Kremlin zo voor: Daar zit ik dan (Poetin), midden in mijn Kremlin, omringd door incompetente generaals die me vertellen dat we drie van onze kostbare radarvliegtuigen hebben verloren. Drie! Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. En wat is het excuus deze keer? “Huzarenstukjes van de Oekraïners,” zeggen ze. Alsof we hier te maken hebben met een circusact!

En nu komt het beste deel: ze willen dat ik verkondig dat we deze vliegtuigen zelf hebben neergeschoten. Alsof ik bereid ben om mezelf voor schut te zetten voor de hele wereld! Als ik dat zou doen, zou ik me voelen alsof ik zelf het doelwit ben.

Maar goed, wat moet ik anders doen? De Oekraïners de schuld geven? Dat zou mijn ongeloofwaardigheid alleen maar vergroten. Ik kan de krantenkoppen al zien: “Poetin valt voor Oekraïense trucs – leiderschap op de proef gesteld!” Het enige wat ik kan doen is glimlachen en doen alsof ik dit allemaal volledig onder controle heb.

Dus, daar ga ik dan, mijn beste pokerface opzetten en aan de wereld verkondigen dat we deze vliegtuigen zelf hebben neergeschoten. Maar geloof me, van binnen borrelt de woede. En die generaals van me? Die zullen nog wel een verrassing van me krijgen. Misschien stuur ik ze wel op een “speciale” missie naar Siberië. Eens kijken hoe grappig ze dat vinden.

Laten we eensgezind deze leugenaar aanpakken en help mee!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator