Poetin verliest straal en radarvliegtuigen

29 februari 2024

Poetin verliest aan de lopende band dure vliegtuigen. Tien van zijn geavanceerdste straaljagers in de afgelopen 10 dagen en afgelopen weekend weer een zeldzaam duur A50 radarvliegtuig. Hij heeft nog een paar radarvliegtuigen over, maar daarmee durft hij niet meer in de buurt van de Oekraine te vliegen.

We stellen ons Poetin in het Kremlin zo voor: Daar zit ik dan (Poetin), midden in mijn Kremlin, omringd door incompetente generaals die me vertellen dat we drie van onze kostbare radarvliegtuigen hebben verloren. Drie! Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. En wat is het excuus deze keer? “Huzarenstukjes van de Oekraïners,” zeggen ze. Alsof we hier te maken hebben met een circusact!

En nu komt het beste deel: ze willen dat ik verkondig dat we deze vliegtuigen zelf hebben neergeschoten. Alsof ik bereid ben om mezelf voor schut te zetten voor de hele wereld! Als ik dat zou doen, zou ik me voelen alsof ik zelf het doelwit ben.

Maar goed, wat moet ik anders doen? De Oekraïners de schuld geven? Dat zou mijn ongeloofwaardigheid alleen maar vergroten. Ik kan de krantenkoppen al zien: “Poetin valt voor Oekraïense trucs – leiderschap op de proef gesteld!” Het enige wat ik kan doen is glimlachen en doen alsof ik dit allemaal volledig onder controle heb.

Dus, daar ga ik dan, mijn beste pokerface opzetten en aan de wereld verkondigen dat we deze vliegtuigen zelf hebben neergeschoten. Maar geloof me, van binnen borrelt de woede. En die generaals van me? Die zullen nog wel een verrassing van me krijgen. Misschien stuur ik ze wel op een “speciale” missie naar Siberië. Eens kijken hoe grappig ze dat vinden.

Laten we eensgezind deze leugenaar aanpakken en help mee!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow