6 terreinwagens voor de helden, door Eyes on Ukraine

28 februari 2024

Eyes on Ukraine heeft voor de verdedigers van de vrijheid zes Subaru terreinwagens gekocht. Deze auto’s zijn niet slechts voertuigen, maar symbolen van solidariteit. Geschikt om levens te redden, infrastructuur te herbouwen en om nodige hulp te leveren aan de helden.

Met elke draai van het wiel, elke weg die word afgelegd, worden levens gered. Dankzij uw vrijgevigheid kunnen de mannen en vrouwen van Oekraïne hun taken uitvoeren voor ons allemaal, als een levend bewijs van de onverwoestbare geest van menselijke goedheid en de grenzeloze mogelijkheden die ontstaan wanneer we samenwerken voor het welzijn van anderen.

De autos zijn onderweg en zullen spoedig worden afgeleverd. Er is een grote tekort van deze autos. Helpt u mee levens te redden. Doneer nu!

.

.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow