6 terreinwagens voor de helden, door Eyes on Ukraine

28 februari 2024

Eyes on Ukraine heeft voor de verdedigers van de vrijheid zes Subaru terreinwagens gekocht. Deze auto’s zijn niet slechts voertuigen, maar symbolen van solidariteit. Geschikt om levens te redden, infrastructuur te herbouwen en om nodige hulp te leveren aan de helden.

Met elke draai van het wiel, elke weg die word afgelegd, worden levens gered. Dankzij uw vrijgevigheid kunnen de mannen en vrouwen van Oekraïne hun taken uitvoeren voor ons allemaal, als een levend bewijs van de onverwoestbare geest van menselijke goedheid en de grenzeloze mogelijkheden die ontstaan wanneer we samenwerken voor het welzijn van anderen.

De autos zijn onderweg en zullen spoedig worden afgeleverd. Er is een grote tekort van deze autos. Helpt u mee levens te redden. Doneer nu!

.

.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 22 juni 2024

    De Oekraïense aanvallen in Rusland worden steeds frequenter en dringen dieper door in vijandelijk gebied. Bijna dagelijks worden Russische olieraffinaderijen getroffen, wat aanzienlijke schade veroorzaakt en de economische situatie in Rusland verder onder druk zet. Gisteren gaven de Verenigde staten Oekraïne toestemming om met hun wapens Rusland dieper te raken. Dit besluit lijkt een reactie [...]

  • 21 juni 2024

    Mark Rutte, de voormalige premier van Nederland, is gekozen tot secretaris-generaal van de NAVO. Zijn benoeming komt op een cruciaal moment, nu de spanningen tussen Scandinavië en Rusland toenemen. Rutte's taak is om de bondgenootschappen te versterken en te voorkomen dat deze spanningen escaleren tot een gewapend conflict. De toetreding van Finland en Zweden tot [...]

  • 20 juni 2024

    Zweeds parlement keurt defensieovereenkomst met VS goed Het Zweedse parlement heeft dinsdag met grote meerderheid een defensieovereenkomst met de Verenigde Staten goedgekeurd. Tegenstanders wijzen erop dat de wet de weg vrijmaakt voor de inzet van kernwapens en de installatie van permanente Amerikaanse bases in Zweden. De defensiesamenwerkingsovereenkomst (DCA), die in december werd ondertekend door Stockholm [...]