Twee jaar van agressie tegen Oekraïne

24 februari 2024

Het is twee jaar geleden dat poetin zijn daad van agressie is gestart tegen Oekraïne. Twee jaar van immense vernietiging en een grote hoeveelheid slachtoffers verder lijkt een Oekraïnse overwinning nog niet in zicht. Eyes on Ukraine werkt al deze tijd kijhard om Oekraïne te voorzien wat nodig is om de russen te verdrijven. En het mag gezegd worden, we zijn er best goed in, grote hoeveelheden spullen zijn imdiddels afgeleverd.
Met jullie steun gaan we door tot en met de overwinning.

Slava Ukraini!

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow