Oekraine demonstraties Eyes on Ukraine was erbij

25 februari 2024

Over de hele wereld zijn er demonstraties gehouden ter herinnering aan twee jaar oorlog in Oekraïne. Van de straten van Den Haag tot de grachten van Amsterdam, mensen kwamen samen om solidariteit te tonen en hun stem te laten horen tegen het voortdurende geweld. In een ontroerende daad van steun speelden draaiorgels het Oekraïense volkslied voor de Russische ambassade.

Op de Dam in Amsterdam verenigden honderden mensen zich, vastberaden om een einde te maken aan de verwoesting en het lijden. Met toespraken die de harten raakten en liederen die de ziel verhieven, werd een krachtige boodschap van vrede en gerechtigheid uitgedragen. Het was een ontmoeting van mensen van alle achtergronden, verenigd door een gemeenschappelijk verlangen naar een betere wereld.

Deze bijeenkomsten zijn niet alleen een teken van herdenking, maar ook een oproep tot actie. Door samen te komen en onze stem te laten horen, kunnen we druk uitoefenen op wereldleiders en internationale gemeenschappen om meer aandacht te besteden aan het beëindigen van het geweld en het brengen van vrede in Oekraïne.

Mogen deze demonstraties een inspiratie zijn voor verandering en een herinnering aan de kracht van solidariteit en mededogen. Samen kunnen we een verschil maken en een wereld van vrede en harmonie opbouwen.

Strijd u ook mee tegen onrecht!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow