5 ton smeermiddel

23 februari 2024

Met een dankbaar hart heeft Stichting Eyes on Ukraine een gulle donatie van vijfduizend kilo professioneel smeermiddel ontvangen. De donor, wiens vrijgevigheid niet alleen word gewaardeerd maar ook bewonderd, word hartelijk bedankt. Deze schenking is niet zomaar een geschenk; het is een essentieel middel in de strijd tegen de onderdrukker Poetin.

Met vastberadenheid en een gevoel van urgentie word het smeermiddel binnenkort verplaatst naar de helden die zich moedig verzetten tegen de tirannie. Deze helden, gewapend met vastberadenheid en de wil om vrijheid te verdedigen, hebben dit smeermiddel nodig om de machines soepel te laten werken. Elk druppeltje smeermiddel dat word aangebracht, symboliseert een stap richting het vernietigen van de wapens van onderdrukking en het herstellen van vrijheid.

Helpt mee!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow