Nederland geeft zes extra F-16’s aan Oekraïne

8 februari 2024

Belangrijkste actuele nieuws:

Nederland geeft zes extra F-16’s aan Oekraïne

VN roepen Rusland op om einde te maken aan deportatie Oekraïense kinderen

Vier doden bij Russische aanval op Cherson, waaronder een 66 jarige vrouw

Orbán boycot vergadering over Zweeds NAVO-lidmaatschap

Trump roept op geen deal te sluiten over financiële steun aan Oekraïne

Dagelijks meer dan 1.500 Russische explosieven en raketten op Donetsk

EU kan Oekraïne vanaf maart vers geld toestoppen

Help mee!

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]