Bus vol humanitaire goederen gefaciliteerd

31 januari 2024

Dit weekend hebben we een bus vol met humanitaire goederen vervoerd en tijdelijk opgeslagen voor onze zusterorganisatie. Deze noodzakelijke  goederen gaan binnenkort naar de meest behoeftige gebieden in Oost Oekraine. Zoals wees en bejaardenhuizen. De humanitaire hulp is van vitaal belang om de effecten van de oorlog te verzachten. Het voorziet in essentiële behoeften zoals voedsel, medicijnen, en babyspullen en zorg voor kwetsbare bevolkingsgroepen. Deze steun bevordert niet alleen overleving, maar ook veerkracht en herstel.

Helpt u mee!

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]