Bus vol humanitaire goederen gefaciliteerd

31 januari 2024

Dit weekend hebben we een bus vol met humanitaire goederen vervoerd en tijdelijk opgeslagen voor onze zusterorganisatie. Deze noodzakelijke  goederen gaan binnenkort naar de meest behoeftige gebieden in Oost Oekraine. Zoals wees en bejaardenhuizen. De humanitaire hulp is van vitaal belang om de effecten van de oorlog te verzachten. Het voorziet in essentiële behoeften zoals voedsel, medicijnen, en babyspullen en zorg voor kwetsbare bevolkingsgroepen. Deze steun bevordert niet alleen overleving, maar ook veerkracht en herstel.

Helpt u mee!

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 22 juni 2024

    De Oekraïense aanvallen in Rusland worden steeds frequenter en dringen dieper door in vijandelijk gebied. Bijna dagelijks worden Russische olieraffinaderijen getroffen, wat aanzienlijke schade veroorzaakt en de economische situatie in Rusland verder onder druk zet. Gisteren gaven de Verenigde staten Oekraïne toestemming om met hun wapens Rusland dieper te raken. Dit besluit lijkt een reactie [...]

  • 21 juni 2024

    Mark Rutte, de voormalige premier van Nederland, is gekozen tot secretaris-generaal van de NAVO. Zijn benoeming komt op een cruciaal moment, nu de spanningen tussen Scandinavië en Rusland toenemen. Rutte's taak is om de bondgenootschappen te versterken en te voorkomen dat deze spanningen escaleren tot een gewapend conflict. De toetreding van Finland en Zweden tot [...]

  • 20 juni 2024

    Zweeds parlement keurt defensieovereenkomst met VS goed Het Zweedse parlement heeft dinsdag met grote meerderheid een defensieovereenkomst met de Verenigde Staten goedgekeurd. Tegenstanders wijzen erop dat de wet de weg vrijmaakt voor de inzet van kernwapens en de installatie van permanente Amerikaanse bases in Zweden. De defensiesamenwerkingsovereenkomst (DCA), die in december werd ondertekend door Stockholm [...]