Bent u op zoek naar een manier om uw oude spullen een nieuw leven te geven? Wilt u een bijdrage leveren aan een goed doel? Overweeg dan om uw tweedehands spullen te doneren aan Eyes on Ukraine!

Wij accepteren allerlei soorten spullen, waaronder auto’s, drones en generatoren. Als u geïnteresseerd bent in het doneren van een SUV-terreinwagen, dan vragen wij u om er rekening mee te houden dat de auto 4 wiel aangedreven moet zijn en bij voorkeur een handschakeling en Diesel heeft. Dit is van groot belang voor de reisomstandigheden in Oekraïne, waar onze organisatie actief is.

Daarnaast hebben wij ook interesse in tweedehands drones in goede staat. Als u een drone wilt doneren, neem dan contact op met ons via drone@eyesonukraine.eu en vermeld daarbij de staat van de drone en andere relevante informatie.

Als u geïnteresseerd bent om te doneren, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres donate@eyesonukraine.eu. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat vermeld staat op onze website.

Door uw spullen te doneren aan Eyes on Ukraine helpt u ons om onze humanitaire missie voort te zetten. Uw donatie kan een groot verschil maken voor de mensen in Oekraïne die onze hulp nodig hebben. Bedankt voor uw steun!