Monsterlijke Russische aanval op burgerdoelen oa op een kinderziekenhuis

9 juli 2024

Gisteren is bij een grootschalige Russische aanval op burgerdoelen onder meer in de Oekraïense hoofdstad Kiev een kinderziekenhuis geraakt. In het hele land zouden civiele gebouwen en infrastructuur zijn geraakt. In Kryvy Rih in Centraal-Oekraïne vielen zeker tien doden en eenendertig gewonden, in Pokrovsk in het oosten minstens drie doden. In totaal spreekt het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken intussen van zeker twintig doden. De Veiligheidsraad wordt momenteel bijeen geroepen om deze gruweldaad te bespreken.

▪️Kyiv: 15 killed and 38 injured.
▪️Krivyi Rih: 10 killed and 47 injured, 9 in serious condition.
▪️Dnipro: 1 killed and 12 injured.
▪️Pokrovsk: 3 killed.

Stop Poetin!

.

.

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator