Chocolade voor de helden

27 juni 2024

Laatst brachten we een auto volgeladen met spullen naar Oekraïne. We ontmoetten mensen die ons vertelden dat onze chocoladerepen van de vorige keer enorm in de smaak gevallen waren bij de soldaten in de loopgraven. Niet alleen omdat ze lekker waren, maar vooral omdat zij beseften dat er mensen in Nederland met hen meeleven.

Ook M&M’s (die smelten in je mond, niet in je hand), zijn in trek. Deze werden het eerst gebruikt door de Amerikaanse soldaten. Die hadden ze hard nodig tijdens de Tweede Wereldoorlog. Chocola was hun noodrantsoen… Het kikkert het moraal op en zijn caloriebommen voor noodgevallen.

Steunt Oekraine met Chocolade!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator