Breuken in Ruslands financiële systeem

15 juni 2024

De beurzen in Rusland daalde vandaag met 15% in waarde na financiële sancties uit de Verenigde staten. Rusland leek de sancties een tijd goed te doorstaan. Echter de deskundigen zeggen dat in het komende jaar de breuken zichtbaar zullen worden. De militaire mottenballen voorraad begint op te raken. De buitenlandse valutareserve raakt uitgeput. Poetin is naarstig op zoek naar inkomsten bij zijn vriend Xi uit China. Hij probeert hem zijn Europese gas te verkopen (zie verhaaltje hieronder), maar Xi wil dat alleen voor een afbraakprijs, omdat hij weet dat Poetin het aan niemand anders kan verkopen. Echte vrienden!

De Russische pogingen om een ​​groot akkoord met China te sluiten over de aanleg van de Power of Siberia 2-gaspijpleiding zijn op een dood spoor beland. De krant zegt, dat Moskou de eisen van Peking op het gebied van prijzen en aanbodvolumes onredelijk vindt. Feit is dat China gas wil kopen tegen een prijs die dicht bij de Russische binnenlandse prijzen ligt, die zwaar gesubsidieerd worden, en ook van plan is slechts een klein deel van de geplande jaarlijkse capaciteit van de pijpleiding te kopen. Als gevolg van een scherpe daling van de gasverkoop aan Europa vorig jaar leed Gazprom aanzienlijke verliezen van $6,9 miljard. Rusland zal dus waarschijnlijk de ongunstige voorwaarden van China moeten accepteren. De Financial Times merkt op dat China Rusland al minder betaalt dan andere leveranciers, zoals Myanmar en Oezbekistan.

Steun Oekriane!

.

.

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator