Gedoneerde spullen, donateurs bedankt

7 mei 2024

Regelmatig ontvangen we naast giften ook spullen. Of het nu via een belletje is, of een ontmoeting in persoon, de stroom van vrijgevigheid is onophoudelijk. Van tweedehands spullen tot fonkelnieuwe benodigdheden, elk item draagt de belofte van ondersteuning voor zij die het het hardst nodig hebben.

Van gebruikte generatoren voor verlichting tot levensreddende medische apparatuur die hoop brengt in ziekenhuizen. En van laptops voor lessen, tot voedsel voor de magen, de diversiteit van donaties weerspiegelt de diversiteit van behoeften.

Het is de missie van Stichting Eyes on Ukraine om elke artikel een passende bestemming te geven, om zo de liefde en zorg van de donateurs te verspreiden naar hen die het het meest nodig hebben. De warmte van deze goedheid raakt niet alleen degenen die het ontvangen, maar ook de harten van degenen die het mogelijk maken. In een wereld waar liefde soms schaars lijkt, verwarmen deze gulle gebaren onze harten.

Steun Oekraine

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]