Bevrijdingsdag special: vier vrijheid, stop de nieuwe Hitler!

5 mei 2024

In de uitgestrekte vlaktes van het Oostelijke front, marcheren de Russische soldaten als marionetten van Putler. Verboden fosfor, thermobarische en chemische wapens veranderen het landschap in een inferno van vlammen en as. Oekrainse krijgsgevangenen worden gemarteld en vermoord op pijnlijke wijze, hun kreten verloren in de leegte van het onrecht. Kinderen worden weggerukt uit hun warme nesten, vrouwen worden verkracht en vertrapt door de brute voet van tirannie.

Oekraïense burgers worden dag in en dag uit beschoten met rakketten en moedige dissidenten en oppositieleden zoals Navalny vermoord door de onderdrukker.

En in de donkere krochten van propaganda worden de geesten van het Russische volk vergiftigd, hun gedachten gevangen in een web van leugens en bedrog. Desinformatie verspreidt zich als een besmettelijke ziekte, de fundamenten van vrijheid en waarheid langzaam verzwakkend. In de diepten van het Russische totalitarisme huist het kwaad, een natie doordrenkt door de verdorvenheid van haar leiders.

De geschiedenis herhaald zich. Laten we vandaag vrijheid vieren en verdedigen!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]