Hartelijk dank donateurs ❤

28 april 2024

Met diepe dankbaarheid blikt Eyes on Ukraine terug op de genereuze steun van haar donateurs. Het is dankzij hun gulle bijdragen dat we opnieuw levens kunnen redden en hoop kunnen brengen aan de helden van Oekraïne. Deze week zetten we opnieuw duizenden euro’s in voor levensreddende hulp aan de moedige verdedigers van Europa.

Ondanks de verontrustende situatie, met Rusland dat burgerdoelen bombardeert in steden zoals Kharkiv, weigeren we ons over te geven aan wanhoop. We blijven vastberaden herbouwen, herstellen en streven naar gerechtigheid. De dappere helden van Oekraïne, die standvastig vechten voor vrijheid en onafhankelijkheid, staan er niet alleen voor. Met de steun van mensen over de hele wereld, staan we zij aan zij in de strijd tegen onderdrukking.

Rusland mag proberen angst te zaaien, maar ze zullen nooit de geest van het Oekraïense volk breken. Hun weigering om bij Rusland te horen is een krachtige boodschap van vastberadenheid en vrijheid. Samen zullen we triomferen, en de helden van Oekraïne zullen voor altijd in onze harten blijven als symbool van moed en veerkracht.

Strijd mee!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]