Koningsdag: Gooi Poetin omver

27 april 2024

Wat te doen met Koningsdag. Eyes on Ukraine heeft een idee. Een lekker oer-Hollandse spelletje. Maak een aantal blikjes met een sticker met daarop de tronie van Poetin. Wie belangstelling heeft mag voor één euro drie keer gooien, in de hoop op die manier zo veel mogelijk blikjes omver te gooien.

De luchtige attractie is natuurlijk opgezet met de uiterst schrijnende situatie in Oekraïne in het achterhoofd.

Een reactie: Een kleine jongen legt uit waarom hij goed zijn best doet om zoveel mogelijk blikjes omver te werpen: “Ik doe er alles voor, want Oekraïne moet winnen in de oorlog.” Zijn moeder vult aan: “Vrede moet er zijn. Hij moet gewoon even stoppen,” doelende op de Russische president. “Ik hoop dat hij het een beetje heeft gevoeld…”

Gooi mee!

.

.

.

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]