Hart vol dankbaarheid voor donateurs

12 april 2024

Met een hart vol dankbaarheid kijkt de goede doelenorganisatie Eyes on Ukraine terug op de steun van haar donateurs. Dankzij hun vrijgevigheid kunnen we opnieuw levens redden en hoop brengen aan de helden van Oekraïne. Deze week sturen we een dozijn grote noodstroom batterijen naar het door conflicten geteisterde land, die hard nodig zijn om de stroomtekorten op te vangen.

Ondanks de verwoesting die Rusland momenteel aangericht door energiecentrales te bombarderen, weigeren we toe te geven aan wanhoop. We herbouwen, herstellen en we zullen niet rusten voordat gerechtigheid zegeviert. De helden van Oekraïne, die moedig strijden voor vrijheid en onafhankelijkheid, zijn niet alleen. Met de steun van mensen over de hele wereld, staan we schouder aan schouder in de strijd tegen onderdrukking.

Rusland mag proberen angst te zaaien, maar ze zullen nooit de geest van het Oekraïense volk breken. Hun weigering om bij Rusland te horen is een krachtige boodschap van vastberadenheid en vrijheid. Samen zullen we triomferen, en de helden van Oekraïne zullen voor altijd in onze harten blijven als symbool van moed en veerkracht.

Strijd mee!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]