Russische olie industrie brand af

30 maart 2024

In het land van wodka en Matroesjka-poppen, voltrekt zich een vurig schouwspel. Rusland, gehuld in zijn aura van onaantastbaarheid, word nu geruime tijd geconfronteerd met langeafstand drones die raffinaderijen in rook laten opgaan. Gisteren stuurde Oekraine weer nieuwe drones naar het hart van de Russische olie-industrie, inmiddels is de brandstoffen productie zo verminderd dat Putin moet importeren bij zijn goede vriend Lukashenko. Terwijl de drones hun weg vinden naar hun doelen, roepen de piloten: “Dit is gerechtigheid voor al onze vernietigde graanhavens!”

Maar het is niet alleen de olie die in rook opgaat. Nee, het is ook het imago van Russische onoverwinnelijkheid dat een deuk krijgt. Van Oryol tot Nizhny Novgorod, werden de Russische raffinaderijen getroffen als kaartenhuisjes in een wervelwind. De Russische luchtverdediging lijkt meer op een lappendeken dan op een effectieve verdedigingslinie, terwijl de drones, hun missie voltooien met de precisie van een circusact.

En te midden van al het tumult en de chaos, kan zelfs de grootste Russische beer niet anders dan toegeven dat deze wendingen hun kwetsbaarheid tonen. Want in deze Russische foutenkomedie, blijft één ding zeker: dat zelfs de machtigsten moeten buigen voor de geest van de vrijheid, dat zijn weg vindt via de meest onwaarschijnlijke kanalen.

Strijd mee tegen de tiran!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator