Immense verwoesting na grootste aanval op Oekraïens elektriciteitsnetwerk

25 maart 2024

Immense verwoesting na grootste aanval op Oekraïens elektriciteitsnetwerk sinds begin oorlog

Kiev wordt net als andere grote Oekraïense steden al meerdere dagen na elkaar bestookt met grootschalige Russische raketaanvallen. De aanvallen vinden meestal ‘s nachts plaats. Hierbij vallen onschuldige burgerslachtoffers. In verschillende steden, waaronder Charkiv, zitten sinds een Russische aanval met meer dan 90 raketten en 60 drones vrijdag honderdduizenden mensen al dagenlang zonder elektriciteit.

Eyes on Ukraine levert oa noodstroom batterijen, helpt u mee!

.

.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow