Immense verwoesting na grootste aanval op Oekraïens elektriciteitsnetwerk

25 maart 2024

Immense verwoesting na grootste aanval op Oekraïens elektriciteitsnetwerk sinds begin oorlog

Kiev wordt net als andere grote Oekraïense steden al meerdere dagen na elkaar bestookt met grootschalige Russische raketaanvallen. De aanvallen vinden meestal ‘s nachts plaats. Hierbij vallen onschuldige burgerslachtoffers. In verschillende steden, waaronder Charkiv, zitten sinds een Russische aanval met meer dan 90 raketten en 60 drones vrijdag honderdduizenden mensen al dagenlang zonder elektriciteit.

Eyes on Ukraine levert oa noodstroom batterijen, helpt u mee!

.

.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator