2 Towbars geleverd door Eyes on Ukraine

11 maart 2024

Eyes on Ukraine heeft 2 towbars (zware trekbeugels voor zware wagens te trekken) geleverd aan de voorvechters van vrijheid. Deze zijn voordelig gekocht van overtollig Amerikaans materieel . Deze trekbeugels kunnen worden gebruikt om beschadigd zwaar materieel los te trekken en naar de reparatie te brengen. De towbars worden op dit moment naar de Oekraine getransporteerd.

Strijd mee voor vrijheid!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator