Verslag van een mijndetectie-eenheid ❤️🌻

12 februari 2024

Het Sunflower Project is een groep vrijwilligers die tot doel hebben Oekraïens land te ontdoen van russische mijnen. Sinds 24 februari 2022 is Oekraïne gevuld met mijnen, vam dorpen tot aan de frontlinie.

Het Sunflower 🌻 Project heeft besloten drones (zoals de DJI Phantom 4 Pro) te gebruiken om mijnen te detecteren met behulp van technologie (ontwikkeld door Safe Pro Group Inc.) en deze te deactiveren, waardoor 🇺🇦 gebieden weer veilig wordt.

Na dit initiatief maandenlang te hebben gesteund, hebben wij enorm veel zin om onze samenwerking voort te zetten ❤️💪🏻

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]