Verslag van een mijndetectie-eenheid ❤️🌻

12 februari 2024

Het Sunflower Project is een groep vrijwilligers die tot doel hebben Oekraïens land te ontdoen van russische mijnen. Sinds 24 februari 2022 is Oekraïne gevuld met mijnen, vam dorpen tot aan de frontlinie.

Het Sunflower 🌻 Project heeft besloten drones (zoals de DJI Phantom 4 Pro) te gebruiken om mijnen te detecteren met behulp van technologie (ontwikkeld door Safe Pro Group Inc.) en deze te deactiveren, waardoor 🇺🇦 gebieden weer veilig wordt.

Na dit initiatief maandenlang te hebben gesteund, hebben wij enorm veel zin om onze samenwerking voort te zetten ❤️💪🏻

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 22 juni 2024

    De Oekraïense aanvallen in Rusland worden steeds frequenter en dringen dieper door in vijandelijk gebied. Bijna dagelijks worden Russische olieraffinaderijen getroffen, wat aanzienlijke schade veroorzaakt en de economische situatie in Rusland verder onder druk zet. Gisteren gaven de Verenigde staten Oekraïne toestemming om met hun wapens Rusland dieper te raken. Dit besluit lijkt een reactie [...]

  • 21 juni 2024

    Mark Rutte, de voormalige premier van Nederland, is gekozen tot secretaris-generaal van de NAVO. Zijn benoeming komt op een cruciaal moment, nu de spanningen tussen Scandinavië en Rusland toenemen. Rutte's taak is om de bondgenootschappen te versterken en te voorkomen dat deze spanningen escaleren tot een gewapend conflict. De toetreding van Finland en Zweden tot [...]

  • 20 juni 2024

    Zweeds parlement keurt defensieovereenkomst met VS goed Het Zweedse parlement heeft dinsdag met grote meerderheid een defensieovereenkomst met de Verenigde Staten goedgekeurd. Tegenstanders wijzen erop dat de wet de weg vrijmaakt voor de inzet van kernwapens en de installatie van permanente Amerikaanse bases in Zweden. De defensiesamenwerkingsovereenkomst (DCA), die in december werd ondertekend door Stockholm [...]