Dieselkachels en Heatblowers

5 februari 2024

Dieselkachels en Heatblowers geleverd door Eyes on Ukraine.

Verdedigers van Kherson ontvingen hitteblazende apparaten die soldaten zullen helpen:

– geen ziekte of verkoudheid oplopen❣️

– warme vochtige kelders tijdens de winter

– zich opwarmen na het aftappen van gevechtsoperaties

– help kleding drogen als ze ongelukken op het water hebben bij het oversteken van de rivier de Dnipro

-voel je meer als thuis❤️

Bedankt voor het sponsoren van deze kachel!

Je hebt het leven van deze verdedigers VEEL beter gemaakt!❣️

Ze sturen een grote dank!

Steun de helden van Europa:

.

.

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]