Dieselkachels en Heatblowers

5 februari 2024

Dieselkachels en Heatblowers geleverd door Eyes on Ukraine.

Verdedigers van Kherson ontvingen hitteblazende apparaten die soldaten zullen helpen:

– geen ziekte of verkoudheid oplopen❣️

– warme vochtige kelders tijdens de winter

– zich opwarmen na het aftappen van gevechtsoperaties

– help kleding drogen als ze ongelukken op het water hebben bij het oversteken van de rivier de Dnipro

-voel je meer als thuis❤️

Bedankt voor het sponsoren van deze kachel!

Je hebt het leven van deze verdedigers VEEL beter gemaakt!❣️

Ze sturen een grote dank!

Steun de helden van Europa:

.

.

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]