Onvoorspelbaar tijdperk

18 januari 2024

Niet alleen de legers van NAVO-landen, maar hun hele samenleving moet zich aanpassen aan een nieuw, onvoorspelbaar tijdperk, stelt een van de hoogste militairen van de alliantie. Alleen zo kan de NAVO zichzelf verdedigen en tegelijkertijd Oekraïne helpen zijn strijd op leven en dood te doorstaan. Zegt de Nederlandse admiraal Rob Bauer, de belangrijkste militaire adviseur van het westerse militaire bondgenootschap.

Poetin neemt het niet zo nauw met onrecht en oorlogsmisdaden. Het voorkomen van dergelijke gruweldaden vereist een gezamenlijke inspanning. Helpt u mee!

 

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]