Onvoorspelbaar tijdperk

18 januari 2024

Niet alleen de legers van NAVO-landen, maar hun hele samenleving moet zich aanpassen aan een nieuw, onvoorspelbaar tijdperk, stelt een van de hoogste militairen van de alliantie. Alleen zo kan de NAVO zichzelf verdedigen en tegelijkertijd Oekraïne helpen zijn strijd op leven en dood te doorstaan. Zegt de Nederlandse admiraal Rob Bauer, de belangrijkste militaire adviseur van het westerse militaire bondgenootschap.

Poetin neemt het niet zo nauw met onrecht en oorlogsmisdaden. Het voorkomen van dergelijke gruweldaden vereist een gezamenlijke inspanning. Helpt u mee!

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator